Valuraudankuja 6 00700 Helsinki   |  Puh. 040 832 2782

Saumausliike T. Heikkinen Ky

Korkeaa laatua takuutyönä – jo vuodesta 1982

pyydä tarjous saumaustyölle!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saumausliike T. Heikkinen Ky
Torivoudintie 3 K 13
00640 Helsinki

Y-tunnus: 06372200
Puh: 040 704 9296

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saumausliike T. Heikkinen Ky :n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Meiltä saat:

  • Ikkunasaumaukset
  • Ikkunoiden huoltomaalaukset
  • Myrskypeltien asennukset
  • Elementtisaumaukset
  • Uusintasaumaukset
Lue lisää palveluista

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Ensiluokkainen saumaus kaikkiin kohteisiin

Saumaus Heikkinen Ky on elastisten saumaustöiden vankka ammattilainen. Suoritamme kaikki saumaustyöt ja julkisivukorjaukset luotettavasti takuutyönä, käyttäen ainoastaan alan johtavia merkkejä. Olemme erikoistuneet uusintasaumauksiin. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

suomalaista osaamista pitkällä kokemuksella

Vuonna 1982 perustettu perheyrityksemme on toiminut menestyksekkäästi saumausalalla jo yli 30 vuotta. Kokemusta saumauksesta meillä on kolmessa sukupolvessa. Ammattitaitoisten saumareidemme työ näkyy jo sadoissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Tutustu referensseihimme!

Luotettava saumaus ammattilaiselta – ota yhteyttä!

Ammattinsa osaavat ja luotettavat elementtisaumaajamme tekevät työnsä laadukkaasti ja takuutyönä. Meillä työt tehdään sovitusti työmaan aloituksesta loppuun saakka. Omia henkilönostimia meillä on 21 metriin saakka. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä saumausasioissa!

Yrityksemme on Suomen Rakennussaumausyhdistyksen jäsenliike. Noudatamme työssämme yhdistyksen laatukäsikirjaa, joka kattaa laadunvarmistuksen, ympäristöasioiden sekä työturvallisuuden menettelyt. Olemme myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani.